Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:57
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Les beaufs FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2840
Les beaufs FC Sporting Club Lensois
Normal Tactiek 5-3-2
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 32.8
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Kot rent richting de bal. Ork bereikt de bal nog maar net als eerste. Ork passt de bal met de wreef. Bucourt is nu in balbezit. Bucourt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Jacquet passt de bal zonder na te denken. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucourt maakt een afschuwelijke overtreding. Bucourt krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Jacquot rent richting de bal. Kot rent richting de bal. Ork is nu in balbezit. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot schiet op doel. Gasnier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Leblanc geeft een lange en hoge pass. Jacquet speelt de bal door. Massot rent richting de bal. Kot onderschept slim de pass. Kot draait met de bal, schiet en ... Gasnier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Leblanc speelt de bal door. Daar is Kot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kot passt de bal zonder na te denken. Bucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucourt haalt uit met een fantastische trap. Gasnier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Régnault heeft problemen om de bal te vangen. Bucourt onderschept slim de pass. Bucourt probeert naar een medespeler te passen. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs FC 69%, Sporting Club Lensois 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les beaufs FC - Sporting Club Lensois 0:0

51e minuut.
Ork passt de bal met de wreef. Hariga probeert naar een medespeler te passen. Kot is nu in balbezit. Kot schiet op doel. Gasnier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Sporting Club Lensois 0:1

52e minuut.
Guitton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laporte de bal. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucourt rent richting de bal. Bucourt haalt uit met een fantastische trap. Gasnier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bucourt rent richting de bal. Bucourt geeft een hoge lob. Gasnier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kot passt de bal met de wreef. Régnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucourt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bucourt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Guitton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gastiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gastiger speelt de bal door. Kot rent richting de bal. Kot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Sporting Club Lensois 0:2

68e minuut.
Ork met een sublieme pass. Klungelig pakt Gastiger de bal. Gastiger geeft een lange en hoge pass. Kot krijgt zijn hoofd ertegen. Massot controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ork is nu in balbezit. Ork passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Massot de bal. Kot rent richting de bal. Kot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Hariga geeft een hoge lob. Massot kan de bal niet met de borst controleren. Kot rent richting de bal. Kot schiet op doel. Gasnier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Sporting Club Lensois 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs FC 68%, Sporting Club Lensois 32%.
Les beaufs FC - Sporting Club Lensois 0:3