Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: L'Hallucinogène
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10302
Red Eyes Team RimbachMountain68
Eyes_1.3.1 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
good Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Kaucsar rent richting de bal. Talaskoski verovert de bal door een tackle van achteren. Talaskoski passt de bal zonder na te denken. Thanh Sơn is nu in balbezit. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - RimbachMountain68 1:0

25e minuut.
Boldiş probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinson neemt de hoekschop. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... Guiot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Szymczyk de bal. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Berger met een sublieme pass. Cooper is nu in balbezit. Cooper passt de bal met de wreef. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - RimbachMountain68 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Eyes Team 41%, RimbachMountain68 59%.
Red Eyes Team - RimbachMountain68 2:0

47e minuut.
Boldiş geeft een hoge lob. Gilbert heeft problemen om de bal te vangen. Ruddigkeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddigkeit schiet op doel. Vergnaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Quittet met een snelle inworp. Žarković heeft problemen om de bal te vangen. Žarković speelt de bal door. Thanh Sơn is nu in balbezit. Thanh Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - RimbachMountain68 3:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talaskoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper geeft een lange en hoge pass. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - RimbachMountain68 4:0

61e minuut.
Talaskoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaskoski geeft een hoge lob. Segalen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thanh Sơn rent richting de bal. Thanh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vergnaud met een harde bal richting middenveld. Boldiş kopt de bal weg. Ruddigkeit rent richting de bal. Ruddigkeit draait met de bal, schiet en ... Vergnaud bokst de bal weg.

65e minuut.
Oprych onderschept slim de pass. Oprych geeft de bal voor. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Berger de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - RimbachMountain68 5:0

68e minuut.
Cooper speelt de bal door. Ruddigkeit heeft problemen om de bal te vangen. Ruddigkeit speelt de bal door. Klungelig pakt Thanh Sơn de bal. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - RimbachMountain68 6:0

77e minuut.
Quittet kopt de bal weg. Klungelig pakt Žarković de bal. Žarković geeft een hoge lob. Thanh Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - RimbachMountain68 7:0

86e minuut.
Cooper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talaskoski met een sublieme pass. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Vergnaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - RimbachMountain68 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Eyes Team 39%, RimbachMountain68 61%.
Red Eyes Team - RimbachMountain68 8:0