Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Maxthis FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2845
Maxthis FC Wogston Projekt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Bongiorni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racine is nu in balbezit. Bongiorni is nu in balbezit. Racine verovert de bal door een tackle van achteren. Racine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dereuddre is nu in balbezit. Motte onderschept slim de pass. Motte probeert naar een medespeler te passen. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Racine is nu in balbezit. Guilloux verovert de bal door een tackle van achteren. Guilloux passt de bal in één keer door. Guillet is nu in balbezit. Guillet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dupin is nu in balbezit. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Racine is nu in balbezit. Racine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxthis FC 58%, Wogston Projekt 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maxthis FC - Wogston Projekt 0:0

58e minuut.
Sulvestre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huber met een snelle inworp. Lafleur is nu in balbezit. Lafleur geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chillan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huber met de inworp. Lafleur heeft problemen om de bal te vangen. Lafleur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bocquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Jordan rent richting de bal. Racine rent richting de bal. Racine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxthis FC 40%, Wogston Projekt 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maxthis FC - Wogston Projekt 0:0