Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ES Couze Pavin Wogston Projekt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Buisson neemt vlug de vrije trap. Inworp. Motte met de inworp. Racine bereikt de bal nog maar net als eerste. Racine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lamouchi is nu in balbezit. Mendy onderschept slim de pass. Mendy passt de bal in één keer door. Bouche rent richting de bal. Bouche geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mendy passt de bal zonder na te denken. Even rent richting de bal. Pasquier rent richting de bal. Even onderschept slim de pass. Even schiet op doel. Pavillard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Fernandès is nu in balbezit. Even bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Even verovert de bal door een tackle van achteren. Even haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chayrigues met een sublieme pass. Mendy heeft problemen om de bal te vangen. Mendy met een sublieme pass. Even rent richting de bal. Even haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - Wogston Projekt 1:0

25e minuut.
Bocquet heeft problemen om de bal te vangen. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy speelt de bal door. Even bereikt de bal nog maar net als eerste. Even haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ES Couze Pavin - Wogston Projekt 2:0

38e minuut.
Leloup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coudray komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Couze Pavin 36%, Wogston Projekt 64%.
ES Couze Pavin - Wogston Projekt 2:0

79e minuut.
Racine rent richting de bal. Passi is nu in balbezit. Chayrigues rent richting de bal. Racine verovert de bal door een tackle van achteren. Racine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Coudray geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motte met een snelle inworp. Racine heeft problemen om de bal te vangen. Racine geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Couze Pavin 47%, Wogston Projekt 53%.
ES Couze Pavin - Wogston Projekt 2:0