Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:56
  • Competitiewedstrijd: CFA.02
  • Stadion: Spectral FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2979
Spectral FC Sporting Club Lensois
Normal Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Gastiger is nu in balbezit. Gastiger geeft de bal voor. Kot heeft problemen om de bal te vangen. Kot draait met de bal, schiet en ... Deniau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sporting Club Lensois 0:1

19e minuut.
Hariga met een sublieme pass. Ork is nu in balbezit. Ork passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kot de bal. Kot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Huguet geeft de bal voor. Lerond kopt de bal weg. Ork heeft problemen om de bal te vangen. Kot is nu in balbezit. Kot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kot probeert naar een medespeler te passen. Hariga is nu in balbezit. Hariga met een sublieme pass. Bucourt heeft problemen om de bal te vangen. Bucourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gastiger probeert naar een medespeler te passen. Bucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Soyer ... Strafschop! Bucourt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bucourt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sporting Club Lensois 0:2

36e minuut.
Le Breton speelt de bal door. Klungelig pakt Monnet de bal. Soyer rent richting de bal. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jacquet is nu in balbezit. Quittet bereikt de bal nog maar net als eerste. Quittet speelt de bal door. Gastiger rent richting de bal. Gastiger speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kot rent richting de bal. Kot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sporting Club Lensois 0:3

39e minuut.
Traoré met een sublieme pass. Parsys probeert naar een medespeler te passen. Talbot is nu in balbezit. Kot verovert de bal door een tackle van achteren. Kot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectral FC 66%, Sporting Club Lensois 34%.
Spectral FC - Sporting Club Lensois 0:3

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berendi trapt de bal weg van het doel. Ork kopt de bal weg. Kot is nu in balbezit. Kot haalt uit met een fantastische trap. Deniau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ork bereikt de bal nog maar net als eerste. Ork passt de bal met de wreef. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Gastiger onderschept slim de pass. Gastiger speelt de bal door. Kot is nu in balbezit. Kot draait met de bal, schiet en ... Deniau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hariga probeert naar een medespeler te passen. Gastiger is nu in balbezit. Gastiger met een sublieme pass. Kot is nu in balbezit. Kot schiet op doel. Deniau bokst de bal weg.

78e minuut.
Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet passt de bal met de wreef. Ruminski is nu in balbezit. Kot onderschept slim de pass. Kot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ork passt de bal met de wreef. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger passt de bal in één keer door. Bucourt rent richting de bal. Bucourt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kot is nu in balbezit. Kot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sporting Club Lensois 0:4

88e minuut.
Bucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Bucourt met een sublieme pass. Kot rent richting de bal. Kot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - Sporting Club Lensois 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectral FC 56%, Sporting Club Lensois 44%.
Spectral FC - Sporting Club Lensois 0:5