Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: Les Toutounes Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2736
Les Toutounes FC Plérin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Morisset passt de bal zonder na te denken. Yahiaoui rent richting de bal. Griffon begaat een overtreding. Yahiaoui raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lépine neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Grillon is nu in balbezit. Bruat is nu in balbezit. Auguste onderschept slim de pass. Auguste haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zimmermann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - FC Plérin 1:0

10e minuut.
Le Cam kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gamblin de bal onder controle te krijgen. Yahiaoui rent richting de bal. Yahiaoui haalt uit met een fantastische trap. Griffon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Toutounes - FC Plérin 1:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portier met een snelle inworp. Daar is Rault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rault met een sublieme pass. Griffon probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tixier rent richting de bal. Yahiaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Yahiaoui speelt de bal door. Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Darui de bal. Yahiaoui rent richting de bal. Gamblin begaat een overtreding. Gamblin krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gamblin is nu in balbezit. Lépine onderschept slim de pass. Lépine passt de bal in één keer door. Yahiaoui is nu in balbezit. Yahiaoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - FC Plérin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Toutounes 70%, FC Plérin 30%.
Les Toutounes - FC Plérin 1:2

57e minuut.
Gamblin is nu in balbezit. Lépine onderschept slim de pass. Lépine passt de bal zonder na te denken. Yahiaoui rent richting de bal. Yahiaoui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - FC Plérin 1:3

62e minuut.
Lapeyre speelt de bal door. Yahiaoui rent richting de bal. Lépine rent richting de bal. Yahiaoui rent richting de bal. Yahiaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Morisset met een sublieme pass. Zimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Auguste verovert de bal door een tackle van achteren. Auguste haalt uit met een fantastische trap. Legendre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Toutounes - FC Plérin 2:3

78e minuut.
Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamblin geeft een hoge lob. Lépine probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brion neemt de hoekschop. Legendre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grillon heeft problemen om de bal te vangen. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron onderschept slim de pass. Sautron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ujlaki met een harde bal richting middenveld. Morisset heeft problemen om de bal te vangen. Morisset passt de bal zonder na te denken. Yahiaoui is nu in balbezit. Yahiaoui schiet op doel. De bal raakt de paal. Ujlaki met een sublieme pass. Rault kopt de bal weg. Tixier rent richting de bal. Yahiaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Yahiaoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Toutounes 55%, FC Plérin 45%.
Les Toutounes - FC Plérin 2:3