Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:57
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: OM Sport Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3050
OM Sport REAL RYAN
Normal Tactiek tranquille
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Baudet verovert de bal door een tackle van achteren. Baudet passt de bal met de wreef. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Vigier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:1

4e minuut.
Kamionek rent richting de bal. Kamionek passt de bal met de wreef. Taran geeft een hoge lob. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kalocsay geeft een hoge lob. Boileau heeft problemen om de bal te vangen. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho draait met de bal, schiet en ... Boileau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:2

8e minuut.
Poirot rent richting de bal. Pantov rent richting de bal. Baudet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baudet krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mertini geeft de bal voor. Pantov kopt de bal weg. Klungelig pakt Philippot de bal. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:3

21e minuut.
Poirot rent richting de bal. Santinho verovert de bal door een tackle van achteren. Santinho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov passt de bal zonder na te denken. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:4

33e minuut.
Bournonville met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Sam de bal. Baudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ... Vigier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:5

38e minuut.
Angelillo geeft een hoge lob. Santinho kopt de bal weg. Philippot heeft problemen om de bal te vangen. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boileau is nu in balbezit. Santinho onderschept slim de pass. Santinho draait met de bal, schiet en ... Vigier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Vigier probeert naar een medespeler te passen. Mertini kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalocsay de bal. Pantov is nu in balbezit. Pantov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho probeert naar een medespeler te passen. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov is nu in balbezit. Pantov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Boileau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mertini met de inworp. Taran geeft een lange en hoge pass. Piatti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OM Sport 81%, REAL RYAN 19%.
OM Sport - REAL RYAN 0:5

46e minuut.
Santinho geeft de bal voor. Thibaut rent richting de bal. Piatti heeft problemen om de bal te vangen. Piatti geeft de bal voor. Santinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Piatti is nu in balbezit. Piatti probeert naar een medespeler te passen. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Baudet geeft de bal voor. Inworp. Pantov met de inworp. Taran is nu in balbezit. Taran geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:6

52e minuut.
Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Piatti is nu in balbezit. Pantov rent richting de bal. Pantov geeft de bal voor. Santinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pillet passt de bal met de wreef. Pantov is nu in balbezit. Santinho rent richting de bal. Santinho haalt uit met een fantastische trap. Vigier probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mertini onderschept slim de pass. Mertini geeft een lange en hoge pass. Piatti kopt de bal weg. Daar is Santinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:7

70e minuut.
Taran geeft de bal voor. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:8

72e minuut.
Poirot bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho verovert de bal door een tackle van achteren. Santinho geeft een hoge lob. Piatti maakt een snoekduik en kopt de bal. Vigier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:9

78e minuut.
Klungelig pakt Pantov de bal. Pantov speelt de bal door. Thibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti onderschept slim de pass. Piatti passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Taran kopt de bal weg. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau is nu in balbezit. Santinho onderschept slim de pass. Santinho haalt uit met een fantastische trap. Vigier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Taran met een sublieme pass. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek passt de bal in één keer door. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vigier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov rent richting de bal. Santinho passt de bal met de wreef. Piatti is nu in balbezit. Piatti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:10

89e minuut.
Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay probeert naar een medespeler te passen. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OM Sport - REAL RYAN 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OM Sport 84%, REAL RYAN 16%.
OM Sport - REAL RYAN 0:11