Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: FC Can Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2890
FC Can ZongaTeam
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 32
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Svitlica rent richting de bal. Lavergne rent richting de bal. Svitlica verovert de bal door een tackle van achteren. Svitlica schiet op doel. Batmale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo verovert de bal door een tackle van achteren. Gordo probeert naar een medespeler te passen. Svitlica rent richting de bal. Svitlica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Batmale met een harde bal richting middenveld. Mihoubi kopt de bal weg. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitlica is nu in balbezit. Svitlica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - ZongaTeam 0:1

21e minuut.
Bel geeft een hoge lob. Mihoubi kopt de bal weg. Czułada probeert de bal aan de voet te houden. Svitlica rent richting de bal. Svitlica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - ZongaTeam 0:2

32e minuut.
Mihoubi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Devaux. Mihoubi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihoubi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petel bereikt de bal nog maar net als eerste. Petel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Svitlica rent richting de bal. Czułada rent richting de bal. Czułada passt de bal in één keer door. Svitlica is nu in balbezit. Svitlica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - ZongaTeam 0:3

43e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Lesur rent richting de bal. Lesur passt de bal met de wreef. Petel bereikt de bal nog maar net als eerste. Petel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Can 56%, ZongaTeam 44%.
FC Can - ZongaTeam 0:3

48e minuut.
Gérardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada verovert de bal door een tackle van achteren. Czułada met een sublieme pass. Daar is Svitlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svitlica draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - ZongaTeam 0:4

51e minuut.
Tavernini is nu in balbezit. Tavernini geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gérardin de bal onder controle te krijgen. Svitlica is nu in balbezit. Svitlica haalt uit met een fantastische trap. Batmale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Czułada verovert de bal door een tackle van achteren. Czułada met een sublieme pass. Svitlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitlica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - ZongaTeam 0:5

79e minuut.
Mihoubi rent richting de bal. Devaux verovert de bal door een tackle van achteren. Devaux probeert naar een medespeler te passen. Svitlica is nu in balbezit. Svitlica schiet op doel. Batmale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tavernini probeert naar een medespeler te passen. Gérardin rent richting de bal. Czułada onderschept slim de pass. Czułada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Can - ZongaTeam 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Can 64%, ZongaTeam 36%.
FC Can - ZongaTeam 0:6