Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: marseille72 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2734
marseille72 OM Sport
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen matig


31e minuut.
Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas onderschept slim de pass. Delmas speelt de bal door. Bournonville is nu in balbezit. Bournonville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baudet rent richting de bal. Alvarez maakt een afschuwelijke overtreding. Baudet raakt geblesseerd tijdens het duel. Baudet met een snel genomen vrije trap. Bournonville rent richting de bal. Bournonville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigneron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bon. Bon krijgt een gele kaart. Vigneron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vigneron met een snel genomen vrije trap. Bournonville is nu in balbezit. Bournonville haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bournonville bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier onderschept slim de pass. Gervais onderschept slim de pass. Gervais draait met de bal, schiet en ... Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - OM Sport 0:1

44e minuut.
Guerre is nu in balbezit. Gervais onderschept slim de pass. Gervais probeert naar een medespeler te passen. Merlet is nu in balbezit. Merlet geeft een lange en hoge pass. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bournonville rent richting de bal. Bournonville draait met de bal, schiet en ... Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - OM Sport 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 55%, OM Sport 45%.
marseille72 - OM Sport 0:2

56e minuut.
Bournonville is nu in balbezit. Bournonville schiet op doel. Fabre kopt de bal weg. Daar is Bournonville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bournonville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Baudet is nu in balbezit. Wagner rent richting de bal. Wagner draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Boileau de bal. Vigier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - OM Sport 1:2

87e minuut.
Wagner rent richting de bal. Pillet onderschept slim de pass. Pillet probeert naar een medespeler te passen. Bournonville bereikt de bal nog maar net als eerste. Bournonville haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 35%, OM Sport 65%.
marseille72 - OM Sport 1:2