Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Lens FC Les Toutounes
Boom Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Secchi probeert naar een medespeler te passen. Tixier heeft problemen om de bal te vangen. Tixier probeert naar een medespeler te passen. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sautron geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Secchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Legras controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lens FC - Les Toutounes 0:1

45e minuut.
Doeltrap. Chiran komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lens FC 41%, Les Toutounes 59%.
AS Lens FC - Les Toutounes 0:1

46e minuut.
Gámez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Peltier is nu in balbezit. Bilgen rent richting de bal. Bilgen speelt de bal door. Gámez is nu in balbezit. Gámez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Piekarski heeft problemen om de bal te vangen. Pierron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piwo. Piwo krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ujlaki met een sublieme pass. Peltier is nu in balbezit. Tixier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tixier krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Loyer kopt de bal weg. Daar is Gámez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gámez passt de bal met de wreef. Truşcă is nu in balbezit. Truşcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lens FC 41%, Les Toutounes 59%.
AS Lens FC - Les Toutounes 0:1