Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: Rupella Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4862
ZongaTeam Stade bordelais
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 15.7
adequate Schieten hopeless
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Inworp. Soria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Czułada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czułada geeft de bal voor. Svitlica maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Devaux probeert naar een medespeler te passen. Czułada heeft problemen om de bal te vangen. Czułada speelt de bal door. Svitlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitlica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZongaTeam - Stade bordelais 1:0

18e minuut.
Soria geeft een hoge lob. Daar is Gindrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svitlica is nu in balbezit. Svitlica haalt uit met een fantastische trap. Terrien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZongaTeam - Stade bordelais 2:0

18e minuut.
Lemarie speelt de bal door. Svitlica rent richting de bal. Fleury rent richting de bal. Svitlica onderschept slim de pass. Svitlica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Liogas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Filez de bal onder controle te krijgen. Devaux rent richting de bal. Devaux geeft een hoge lob. Svitlica krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Devaux kopt de bal weg. Czułada rent richting de bal. Czułada met een sublieme pass. Svitlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitlica draait met de bal, schiet en ... Terrien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Fleury geeft een hoge lob. Inworp. Devaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czułada is nu in balbezit. Czułada geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galland kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
ZongaTeam - Stade bordelais 3:0

45e minuut.
Filez geeft een hoge lob. Inworp. Devaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czułada rent richting de bal. Czułada geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZongaTeam 33%, Stade bordelais 67%.
ZongaTeam - Stade bordelais 3:0

52e minuut.
Trovato probeert naar een medespeler te passen. Liogas probeert naar een medespeler te passen. Tempet heeft problemen om de bal te vangen. Lemarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Czułada passt de bal in één keer door. Jaouen rent richting de bal. Svitlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada rent richting de bal. Czułada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZongaTeam - Stade bordelais 4:0

64e minuut.
Tempet met een sublieme pass. Xanbutayev met een sublieme pass. Jaouen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitlica verovert de bal door een tackle van achteren. Svitlica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Devaux probeert naar een medespeler te passen. Gindrat is nu in balbezit. Svitlica verovert de bal door een tackle van achteren. Svitlica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZongaTeam - Stade bordelais 5:0

75e minuut.
Jaouen onderschept slim de pass. Jaouen probeert naar een medespeler te passen. Lemarie rent richting de bal. Lemarie draait met de bal, schiet en ... Xanbutayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZongaTeam 40%, Stade bordelais 60%.
ZongaTeam - Stade bordelais 5:0