Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:56
  • Competitiewedstrijd: CFA.03
  • Stadion: marseille72 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2756
marseille72 Le Karma FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mansouri geeft de bal voor. Bon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Clouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Lemesle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesle passt de bal met de wreef. Médina is nu in balbezit. Médina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Schwartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartz speelt de bal door. Corbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbin draait met de bal, schiet en ... Blanchet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Le Karma FC 1:0

33e minuut.
Lemesle probeert de bal met de borst te controleren. Rochette rent richting de bal. Médina is nu in balbezit. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wagner rent richting de bal. Wagner geeft een hoge lob. Bon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bon draait met de bal, schiet en ... Corbin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guerre passt de bal in één keer door. Diaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner rent richting de bal. Corbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 49%, Le Karma FC 51%.
marseille72 - Le Karma FC 1:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lerouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemesle speelt de bal door. Médina rent richting de bal. Médina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mansouri passt de bal met de wreef. Médina bereikt de bal nog maar net als eerste. Médina met een sublieme pass. Daar is Rochette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wagner passt de bal met de wreef. Corbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesle maakt een afschuwelijke overtreding. Lemesle krijgt een gele kaart. Corbin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Corbin kan niet meer verder spelen. Alvarez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 40%, Le Karma FC 60%.
marseille72 - Le Karma FC 1:0