Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:59
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: Neyaak Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2074
Neyaak toudoum
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Duchesne heeft problemen om de bal te vangen. Papin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchesne begaat een overtreding. Duchesne krijgt een gele kaart. Papin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Papin kan niet meer verder spelen. Talbot komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Stéphan onderschept slim de pass. Stéphan met een sublieme pass. Daar is Blanchard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Goncalves speelt de bal door. Fofana is nu in balbezit. Fofana passt de bal in één keer door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brouard geeft de bal voor. Inworp. Maisonneuve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigier rent richting de bal. Vigier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves probeert naar een medespeler te passen. Marche heeft problemen om de bal te vangen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... Jodar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - toudoum 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neyaak 58%, toudoum 42%.
Neyaak - toudoum 0:1

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jodar niet meer kan verder spelen. Leprince komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Marche haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duchesne de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fofana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zimny kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neyaak 65%, toudoum 35%.
Neyaak - toudoum 0:1