Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les primates en raquettes FC Mourenx
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Gérardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gérardin probeert naar een medespeler te passen. Michelet kan de bal niet met de borst controleren. Georges onderschept slim de pass. Georges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Diallo de bal. Batmale bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale speelt de bal door. Toutain is nu in balbezit. Toutain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip is nu in balbezit. Massip passt de bal in één keer door. Georges rent richting de bal. Georges haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Deloffre rent richting de bal. Lamouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Diallo ... Strafschop! Diallo krijgt een gele kaart. Lamouchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lamouchi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - FC Mourenx 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Hanot de bal. Hanot speelt de bal door. Chapuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georges is nu in balbezit. Georges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les primates en raquettes - FC Mourenx 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les primates en raquettes 47%, FC Mourenx 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les primates en raquettes - FC Mourenx 1:1

51e minuut.
Diallo probeert naar een medespeler te passen. Villard bereikt de bal nog maar net als eerste. Villard passt de bal in één keer door. Georges rent richting de bal. Georges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Deloffre met een sublieme pass. Toutain bereikt de bal nog maar net als eerste. Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutain verovert de bal door een tackle van achteren. Toutain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Batmale met een snelle inworp. Massip is nu in balbezit. Massip passt de bal met de wreef. Georges is nu in balbezit. Georges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Georges kan de bal niet met de borst controleren. Lecornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georges onderschept slim de pass. Georges haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Michelet de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Marquis neemt de hoekschop. Daar is Michelet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georges is nu in balbezit. Georges haalt uit met een fantastische trap. Ramirez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - FC Mourenx 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les primates en raquettes 43%, FC Mourenx 57%.
Les primates en raquettes - FC Mourenx 1:2