Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: toudoum Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2772
toudoum Les barjots en slip
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Marche passt de bal met de wreef. Christanval rent richting de bal. Martinet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Martinet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martinet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Christanval roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Christanval kan niet meer verder spelen. Marchal komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Goncalves passt de bal in één keer door. Inworp. Lange met de inworp. Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Marchal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prost rent richting de bal. Prost passt de bal in één keer door. Marchal is nu in balbezit. Marchal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toudoum - Les barjots en slip 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toudoum 50%, Les barjots en slip 50%.
toudoum - Les barjots en slip 0:1

46e minuut.
Djorkaeff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delcroix komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Prost geeft de bal voor. Daar is Goncalves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crouzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouzet draait met de bal, schiet en ... Rougier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
toudoum - Les barjots en slip 0:2

50e minuut.
Crouzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouzet passt de bal zonder na te denken. Marchal rent richting de bal. Marchal haalt uit met een fantastische trap. Brouard probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lange kan de bal niet met de borst controleren. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves passt de bal in één keer door. Papin rent richting de bal. Papin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Rougier trapt de bal weg van het doel. Daar is Dumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchal is nu in balbezit. Marchal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rougier trapt de bal weg van het doel. Lange kopt de bal weg. Marchal rent richting de bal. Marchal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
toudoum - Les barjots en slip 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toudoum 58%, Les barjots en slip 42%.
toudoum - Les barjots en slip 0:3