Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les primates en raquettes toudoum
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Goncalves met een sublieme pass. Daar is Fofana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecornu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fofana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemonnier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisserer rent richting de bal. Jacques maakt een afschuwelijke overtreding. Jacques krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Platini bereikt de bal nog maar net als eerste. Heisserer is nu in balbezit. Zimny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zimny krijgt een gele kaart. Heisserer raakt geblesseerd tijdens het duel. Platini met een snel genomen vrije trap. Toutain is nu in balbezit. Toutain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Platini rent richting de bal. Papin verovert de bal door een tackle van achteren. Papin haalt uit met een fantastische trap. Michelet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramirez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les primates en raquettes - toudoum 0:1

28e minuut.
Jacques geeft een lange en hoge pass. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Platini begaat een overtreding. Platini krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Goncalves de bal onder controle te krijgen. Brouard kopt de bal weg. Goncalves heeft problemen om de bal te vangen. Toutain is nu in balbezit. Toutain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves passt de bal in één keer door. Papin bereikt de bal nog maar net als eerste. Papin draait met de bal, schiet en ... Chapuis controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les primates en raquettes 46%, toudoum 54%.
Les primates en raquettes - toudoum 0:1

53e minuut.
Fofana passt de bal in één keer door. Roques heeft problemen om de bal te vangen. Roques met een sublieme pass. Heisserer rent richting de bal. Heisserer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chapuis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papin rent richting de bal. Papin haalt uit met een fantastische trap. Esnault bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnault draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Roques geeft een hoge lob. Duchemin kopt de bal weg. Zimny heeft problemen om de bal te vangen. Heisserer onderschept slim de pass. Heisserer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les primates en raquettes 48%, toudoum 52%.
Les primates en raquettes - toudoum 0:1