Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:59
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: FCNM Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2934
FCNM Green Madness
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Briand haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Wattine trapt de bal weg. Le Roux is nu in balbezit. Le Roux geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Legrand geeft een hoge lob. Briand rent richting de bal. Briand probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. Wattine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Jeannot kopt de bal weg. Briand probeert de bal aan de voet te houden. Legrand rent richting de bal. Briand rent richting de bal. Briand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - Green Madness 1:0

34e minuut.
Horlaville rent richting de bal. Horlaville met een sublieme pass. Briand bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Wattine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNM 45%, Green Madness 55%.
FCNM - Green Madness 1:0

48e minuut.
Inworp. Luce met de inworp. Mahé verovert de bal door een tackle van achteren. Gourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourdon haalt uit met een fantastische trap. Wattine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - Green Madness 2:0

51e minuut.
Le Roux geeft de bal voor. Daar is Jenicot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahé probeert naar een medespeler te passen. Barbier rent richting de bal. Barbier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNM - Green Madness 2:1

66e minuut.
Jenicot onderschept slim de pass. Jenicot geeft de bal voor. Samson heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNM 63%, Green Madness 37%.
FCNM - Green Madness 2:1