Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nantes 1920 Green Madness
5-3-2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 15.9
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović passt de bal zonder na te denken. Richter speelt de bal door. Ryšlavý is nu in balbezit. Ryšlavý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nantes 1920 - Green Madness 1:0

10e minuut.
Brom is nu in balbezit. Thébault is nu in balbezit. Brom maakt een afschuwelijke overtreding. Thébault wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Horlaville geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armeanca met een snelle inworp. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom schiet op doel. Wattine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukašinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nantes 1920 - Green Madness 2:0

21e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter geeft de bal voor. Ryšlavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryšlavý haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ryšlavý rent richting de bal. Ryšlavý passt de bal zonder na te denken. Samson is nu in balbezit. Samson geeft de bal voor. Richter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samson de bal. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nantes 1920 - Green Madness 3:0

27e minuut.
Brom probeert naar een medespeler te passen. Frey rent richting de bal. Frey geeft een hoge lob. Ryšlavý rent richting de bal. Ryšlavý schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wattine trapt de bal weg van het doel. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter geeft de bal voor. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wattine trapt de bal weg van het doel. Brom kopt de bal weg. Klungelig pakt Ryšlavý de bal. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nantes 1920 - Green Madness 4:0

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Le Roux zal de hoekschop nemen. Armeanca kopt de bal weg. Bělský heeft problemen om de bal te vangen. Barbier rent richting de bal. Barbier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ryšlavý heeft problemen om de bal te vangen. Vukašinović is nu in balbezit. Ryšlavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nantes 1920 - Green Madness 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nantes 1920 41%, Green Madness 59%.
FC Nantes 1920 - Green Madness 5:0

47e minuut.
Samson is nu in balbezit. Ryšlavý verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt rent richting de bal. Vukašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nantes 1920 - Green Madness 6:0

48e minuut.
Wattine met een harde bal richting middenveld. Armeanca geeft een hoge lob. Ryšlavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryšlavý haalt uit met een fantastische trap. Wattine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Thébault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom verovert de bal door een tackle van achteren. Brom geeft de bal voor. Ryšlavý heeft problemen om de bal te vangen. Ryšlavý draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Vukašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašinović probeert naar een medespeler te passen. Brom speelt de bal door. Ryšlavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryšlavý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Richter geeft de bal voor. Daar is Beaucourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryšlavý rent richting de bal. Ryšlavý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Samson geeft een hoge lob. Inworp. Richter met de inworp. Brom rent richting de bal. Brom geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Beaucourt geeft een hoge lob. Inworp. Armeanca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brom rent richting de bal. Brom geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Beaucourt kopt de bal weg. Horlaville heeft problemen om de bal te vangen. Brom is nu in balbezit. Brom geeft een lange en hoge pass. Vukašinović krijgt zijn hoofd ertegen. Wattine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nantes 1920 - Green Madness 7:0

77e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter geeft een hoge lob. Ryšlavý kopt de bal weg. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vukašinović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ryšlavý de bal. Vukašinović is nu in balbezit. Vukašinović draait met de bal, schiet en ... Wattine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nantes 1920 - Green Madness 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nantes 1920 22%, Green Madness 78%.
FC Nantes 1920 - Green Madness 8:0