Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.05
  • Stadion: FC Tete2lard Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2898
FC Tete2lard FCNM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. Desbois verovert de bal door een tackle van achteren. Desbois passt de bal met de wreef. Lacour bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacour draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Daar is Briand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamard bereikt de bal nog maar net als eerste. Briand verovert de bal door een tackle van achteren. Briand haalt uit met een fantastische trap. Eucher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Briand bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler maakt een afschuwelijke overtreding. Stuttler krijgt een gele kaart. Thibault kopt de bal weg. Lecomte is nu in balbezit. Gourdon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gourdon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tete2lard 64%, FCNM 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tete2lard - FCNM 0:0

54e minuut.
Alves is nu in balbezit. Alves passt de bal zonder na te denken. Briand is nu in balbezit. Briand schiet op doel. Gauthier kopt de bal weg. Ravier bokst de bal weg.

56e minuut.
Briand passt de bal met de wreef. Jeannot is nu in balbezit. Met opzet legt Desbois zijn tegenspeler op de grond. Desbois krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Thibault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourdon rent richting de bal. Gourdon geeft de bal voor. Briand rent richting de bal. Briand schiet op doel. Ravier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Eucher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gourdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briand rent richting de bal. Briand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Eucher geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gourdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briand heeft problemen om de bal te vangen. Briand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Legrand rent richting de bal. Lacour rent richting de bal. Desbois rent richting de bal. Lacour rent richting de bal. Lacour schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tete2lard 51%, FCNM 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tete2lard - FCNM 0:0