Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les bidochons robotiques FC Tete2lard
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Le Berre met een sublieme pass. Thibault bereikt de bal nog maar net als eerste. Thibault geeft een lange en hoge pass. Mahé is nu in balbezit. Mahé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lecomte passt de bal met de wreef. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé geeft een lange en hoge pass. Vandooren rent richting de bal. Vandooren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ravier met een harde bal richting middenveld. Saunier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hamard de bal onder controle te krijgen. Vandooren rent richting de bal. Vandooren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons robotiques 44%, FC Tete2lard 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les bidochons robotiques - FC Tete2lard 0:0

48e minuut.
Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Réveillère is nu in balbezit. Vandooren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Réveillère raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Réveillère kan niet meer verder spelen. Keruzoré raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lenoir komt het veld opgelopen. Desbois komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mahé passt de bal met de wreef. Le Berre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacour onderschept slim de pass. Lenoir rent richting de bal. Lenoir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Saunier met een sublieme pass. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eucher begaat een overtreding. Vandooren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dufresne neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons robotiques 51%, FC Tete2lard 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les bidochons robotiques - FC Tete2lard 0:0