Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.06
  • Stadion: Fc kertzfeld Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2810
Fc kertzfeld NashCorps
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavuba speelt de bal door. Lamy is nu in balbezit. Lamy draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - NashCorps 0:1

12e minuut.
Ollivier verovert de bal door een tackle van achteren. Samuel is nu in balbezit. Samuel speelt de bal door. Jeannol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tessier verovert de bal door een tackle van achteren. Tessier speelt de bal door. Robillard is nu in balbezit. Jeannol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannol schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lebel speelt de bal door. Samuel heeft problemen om de bal te vangen. Lebel is nu in balbezit. Lamy onderschept slim de pass. Lamy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - NashCorps 0:2

26e minuut.
Jeannol haalt uit met een fantastische trap. Nicolaï probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paquet neemt de hoekschop. Jeannol springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gérardin trapt de bal weg van het doel. Samuel kopt de bal weg. Ollivier probeert de bal met de borst te controleren. Jeannol is nu in balbezit. Jeannol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lamy passt de bal zonder na te denken. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel passt de bal zonder na te denken. Jeannol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Paquet onderschept slim de pass. Paquet passt de bal zonder na te denken. Jeannol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollivier is nu in balbezit. Ollivier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kertzfeld 69%, NashCorps 31%.
Fc kertzfeld - NashCorps 0:2

48e minuut.
Samuel speelt de bal door. Duclos rent richting de bal. Duclos met een sublieme pass. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc kertzfeld - NashCorps 0:3

61e minuut.
Lebel passt de bal met de wreef. Menu is nu in balbezit. Met opzet legt Samuel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Samuel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Mavuba onderschept slim de pass. Mavuba passt de bal met de wreef. Lamotte is nu in balbezit. Lamy verovert de bal door een tackle van achteren. Lamy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pasquier trapt de bal weg. Ollivier is nu in balbezit. Menu maakt een afschuwelijke overtreding. Menu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ollivier roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ollivier kan niet meer verder spelen. Yahiaoui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc kertzfeld 56%, NashCorps 44%.
Fc kertzfeld - NashCorps 0:3