Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In Pablo We Trust Kvara United
PW2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 21.9
solid Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung geeft een hoge lob. Okuniewicz kopt de bal weg. Said Pullicino is nu in balbezit. Said Pullicino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Kvara United 1:0

5e minuut.
Mikulicz kopt de bal weg. Okuniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okuniewicz probeert naar een medespeler te passen. Hanswurst is nu in balbezit. Hanswurst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kaelbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft de bal voor. Klungelig pakt Guy de bal. Said Pullicino is nu in balbezit. Said Pullicino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kaelbel heeft problemen om de bal te vangen. Loiseau is nu in balbezit. Loiseau passt de bal in één keer door. Gougeon rent richting de bal. Gougeon geeft de bal voor. Ivansuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Tremoulinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmermann geeft de bal voor. Guy heeft problemen om de bal te vangen. Said Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Said Pullicino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pinto speelt de bal door. Burkhardt heeft problemen om de bal te vangen. Okuniewicz rent richting de bal. Okuniewicz haalt uit met een fantastische trap. Farvacques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Kvara United 2:0

37e minuut.
Hanswurst passt de bal met de wreef. Okuniewicz rent richting de bal. Okuniewicz speelt de bal door. Said Pullicino rent richting de bal. Said Pullicino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Kvara United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 44%, Kvara United 56%.
In Pablo We Trust - Kvara United 3:0

48e minuut.
Zimmermann kopt de bal weg. Said Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Said Pullicino passt de bal met de wreef. Okuniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okuniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Kvara United 4:0

54e minuut.
Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zimmermann speelt de bal door. Said Pullicino rent richting de bal. Okuniewicz is nu in balbezit. Okuniewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mahut probeert naar een medespeler te passen. Mikulicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulicz passt de bal in één keer door. Said Pullicino is nu in balbezit. Said Pullicino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Kvara United 5:0

68e minuut.
Okuniewicz geeft de bal voor. Gougeon rent richting de bal. Gougeon met een sublieme pass. Hanswurst is nu in balbezit. Hanswurst haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Kvara United 6:0

77e minuut.
Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okuniewicz de bal. Said Pullicino is nu in balbezit. Said Pullicino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Kvara United 7:0

79e minuut.
Kaelbel verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulicz met een sublieme pass. Said Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Said Pullicino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Said Pullicino onderschept slim de pass. Said Pullicino met een sublieme pass. Okuniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Okuniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Kvara United 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 20%, Kvara United 80%.
In Pablo We Trust - Kvara United 8:0