Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique strasbourg Les clowns lymphatiques
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gaubert onderschept slim de pass. Gaubert passt de bal in één keer door. Lizarazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon verovert de bal door een tackle van achteren. Fargeon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fargeon is nu in balbezit. Gosselin rent richting de bal. Fargeon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fargeon krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivier onderschept slim de pass. Gaubert rent richting de bal. Gaubert draait met de bal, schiet en ... Couderc probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tessier geeft de bal voor. Laville rent richting de bal. Laville met een sublieme pass. Gaubert rent richting de bal. Gaubert draait met de bal, schiet en ... Kargu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 54%, Les clowns lymphatiques 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olympique strasbourg - Les clowns lymphatiques 0:0

49e minuut.
Domergue geeft de bal voor. Inworp. Dusart met de inworp. Grenier is nu in balbezit. Grenier geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - Les clowns lymphatiques 1:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallet trapt de bal weg. Domergue is nu in balbezit. Dusart verovert de bal door een tackle van achteren. Dusart geeft een hoge lob. Gallet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Macquart rent richting de bal. Dumont onderschept slim de pass. Dumont met een sublieme pass. Dusart rent richting de bal. Dusart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Canu geeft een lange en hoge pass. Dumont kopt de bal weg. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Macquart haalt uit met een fantastische trap. Gallet bokst de bal weg.

77e minuut.
Lizarazu met een sublieme pass. Fargeon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumont rent richting de bal. Grenier verovert de bal door een tackle van achteren. Grenier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lizarazu onderschept slim de pass. Lizarazu met een sublieme pass. Macquart is nu in balbezit. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - Les clowns lymphatiques 2:0

88e minuut.
Dusart probeert naar een medespeler te passen. Grenier rent richting de bal. Eucher is nu in balbezit. Grenier verovert de bal door een tackle van achteren. Grenier schiet op doel. Gallet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 36%, Les clowns lymphatiques 64%.
olympique strasbourg - Les clowns lymphatiques 2:0