Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:56
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: Goulamas FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2874
Goulamas FC Fc Bronjaïa city
Normal Tactiek 433 autobus
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 33.2
average Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


29e minuut.
Hanoune verovert de bal door een tackle van achteren. Benoufella bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoufella passt de bal met de wreef. Kharroubi is nu in balbezit. Kharroubi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Blondeau passt de bal met de wreef. Hanoune is nu in balbezit. Hanoune passt de bal in één keer door. Benoufella bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoufella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sebbar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kharroubi is nu in balbezit. Gosselin is nu in balbezit. Kharroubi onderschept slim de pass. Kharroubi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharroubi verovert de bal door een tackle van achteren. Kharroubi passt de bal met de wreef. Benoufella is nu in balbezit. Benoufella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 69%, Fc Bronjaïa city 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goulamas FC - Fc Bronjaïa city 0:0

46e minuut.
Matecki komt het veld opgelopen. Lamari komt het veld opgelopen. Lamari komt het veld opgelopen. Gross komt het veld opgelopen. Pieri komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bianchi geeft de bal voor. Inworp. Benoufella met de inworp. Gross rent richting de bal. Gross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Matecki rent richting de bal. Matecki geeft de bal voor. Kharroubi kopt de bal weg. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri passt de bal zonder na te denken. Daar is Kharroubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gross is nu in balbezit. Gross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Benoufella geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kharroubi probeert de bal aan de voet te houden. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Fc Bronjaïa city 0:1

67e minuut.
Klungelig pakt Skiba de bal. Matecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skiba. Skiba krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sissoko geeft de bal voor. Blondeau heeft problemen om de bal te vangen. Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross verovert de bal door een tackle van achteren. Gross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Fc Bronjaïa city 0:2

73e minuut.
Madec probeert naar een medespeler te passen. Benoufella probeert naar een medespeler te passen. Sissoko probeert de bal met de borst te controleren. Gross verovert de bal door een tackle van achteren. Gross draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross schiet op doel. De bal raakt de paal. Lacoste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Mendil rent richting de bal. Mendil geeft de bal voor. Daar is Sissoko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gross rent richting de bal. Gross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Fc Bronjaïa city 0:3

83e minuut.
Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matecki passt de bal zonder na te denken. Gross rent richting de bal. Gross haalt uit met een fantastische trap. Lacoste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Fc Bronjaïa city 0:4

85e minuut.
Mendil met een sublieme pass. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieri passt de bal zonder na te denken. Gross is nu in balbezit. Gross draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lacoste trapt de bal weg van het doel. Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matecki probeert naar een medespeler te passen. Benoufella rent richting de bal. Benoufella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 72%, Fc Bronjaïa city 28%.
Goulamas FC - Fc Bronjaïa city 0:4