Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Girondins Les clowns lymphatiques
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bayrou rent richting de bal. Blin is nu in balbezit. Thibaut probeert naar een medespeler te passen. Blin rent richting de bal. Blin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Herbet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayrou is nu in balbezit. Bayrou met een sublieme pass. Tesson rent richting de bal. Tesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Girondins - Les clowns lymphatiques 1:0

17e minuut.
Eucher geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saunier de bal onder controle te krijgen. Fargeon rent richting de bal. Fargeon draait met de bal, schiet en ... Thévenin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Thibaut kopt de bal weg. Daar is Saunier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Laville heeft problemen om de bal te vangen. Fargeon rent richting de bal. Fargeon met een sublieme pass. Blin is nu in balbezit. Blin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Girondins - Les clowns lymphatiques 1:1

25e minuut.
Leclercq rent richting de bal. Laville is nu in balbezit. Laville passt de bal zonder na te denken. Fargeon rent richting de bal. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Laville probeert de bal aan de voet te houden. Mora met een sublieme pass. Tesson heeft problemen om de bal te vangen. Tesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Guillemot rent richting de bal. Guillemot geeft een hoge lob. Jamet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chopin rent richting de bal. Chopin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tesson is nu in balbezit. Tesson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grosjean de bal. Grosjean schiet op doel. Gallet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Girondins - Les clowns lymphatiques 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Girondins 54%, Les clowns lymphatiques 46%.
FC Girondins - Les clowns lymphatiques 2:1

50e minuut.
Tesson rent richting de bal. Cheval bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesson maakt een afschuwelijke overtreding. Tesson krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Barbier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chopin geeft een lange en hoge pass. Dumont probeert de bal aan de voet te houden. Grosjean rent richting de bal. Grosjean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Girondins 48%, Les clowns lymphatiques 52%.
FC Girondins - Les clowns lymphatiques 2:1