Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.07
  • Stadion: Goulamas FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1858
Goulamas FC Coon Chicken Inn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Blondeau is nu in balbezit. Blondeau passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Butacu de bal onder controle te krijgen. Kress is nu in balbezit. Kress draait met de bal, schiet en ... Bertin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Thiebaut geeft een hoge lob. Salvador kopt de bal weg. Charlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Geslin de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gosselin rent richting de bal. Charlot onderschept slim de pass. Brouard bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlot verovert de bal door een tackle van achteren. Charlot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Coon Chicken Inn 0:1

29e minuut.
Geslin geeft de bal voor. Blondeau met een sublieme pass. Butacu rent richting de bal. Kress verovert de bal door een tackle van achteren. Kress schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 46%, Coon Chicken Inn 54%.
Goulamas FC - Coon Chicken Inn 0:1

48e minuut.
Besse met de inworp. Daar is Dufour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dufour geeft een lange en hoge pass. Robuschi is nu in balbezit. Robuschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Charlot kopt de bal weg. Sissoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador onderschept slim de pass. Salvador schiet op doel. Lacoste probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Coon Chicken Inn 0:2

59e minuut.
Kress is nu in balbezit. Dogliani verovert de bal door een tackle van achteren. Blondeau onderschept slim de pass. Kress is nu in balbezit. Kress schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goulamas FC - Coon Chicken Inn 1:2

75e minuut.
Dufour is nu in balbezit. Dufour passt de bal in één keer door. Charlot met een sublieme pass. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goulamas FC 45%, Coon Chicken Inn 55%.
Goulamas FC - Coon Chicken Inn 1:2