Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les beaufs en tongs Weinbourg FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Maillot kopt de bal weg. Guyon speelt de bal door. Fournet rent richting de bal. Voyeux verovert de bal door een tackle van achteren. Voyeux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Guyon heeft problemen om de bal te vangen. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Girod bereikt de bal nog maar net als eerste. Girod schiet op doel. Dejean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - Weinbourg FC 1:0

23e minuut.
Baudet rent richting de bal. Baudet passt de bal met de wreef. Fournet bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux onderschept slim de pass. Voyeux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guyon kopt de bal weg. Baudet is nu in balbezit. Baudet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fournet de bal onder controle te krijgen. Duchesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les beaufs en tongs - Weinbourg FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs en tongs 64%, Weinbourg FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les beaufs en tongs - Weinbourg FC 1:1

59e minuut.
Foulon verovert de bal door een tackle van achteren. Foulon passt de bal zonder na te denken. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux draait met de bal, schiet en ... Duchesne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - Weinbourg FC 1:2

76e minuut.
Guyon onderschept slim de pass. Guyon speelt de bal door. Maillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudet haalt uit met een fantastische trap. Duchesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs en tongs 64%, Weinbourg FC 36%.
Les beaufs en tongs - Weinbourg FC 1:2