Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les pignoufs culs-de-jatte FC Sarlat Marcillac
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Chemin is nu in balbezit. Bourdon onderschept slim de pass. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lagrange verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrange probeert naar een medespeler te passen. Bourdon is nu in balbezit. Savidan is nu in balbezit. Savidan schiet op doel. Lavaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 0:1

24e minuut.
Passi trapt de bal weg van het doel. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan passt de bal met de wreef. Bourdon rent richting de bal. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 0:2

36e minuut.
Sueur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sueur passt de bal in één keer door. Bourdon rent richting de bal. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Trésor geeft een lange en hoge pass. Bonin kopt de bal weg. Sueur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huot is nu in balbezit. Huot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Crut is nu in balbezit. Crut geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Artelesa de bal onder controle te krijgen. Huot rent richting de bal. Huot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pignoufs culs-de-jatte 56%, FC Sarlat Marcillac 44%.
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 1:2

57e minuut.
Savidan rent richting de bal. Savidan schiet op doel. Canelle heeft problemen om de bal te vangen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Naudin geeft een lange en hoge pass. Bourdon is nu in balbezit. Canelle onderschept slim de pass. Savidan verovert de bal door een tackle van achteren. Savidan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Savidan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abbes de bal onder controle te krijgen. Bourdon rent richting de bal. Savidan rent richting de bal. Savidan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Prouff is nu in balbezit. Prouff geeft de bal voor. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Savidan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Savidan is nu in balbezit. Savidan passt de bal zonder na te denken. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pignoufs culs-de-jatte 62%, FC Sarlat Marcillac 38%.
Les pignoufs culs-de-jatte - FC Sarlat Marcillac 1:3