Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les beaufs en tongs AS Nancy-Lorraine
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Pujol speelt de bal door. Fournet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournet geeft een lange en hoge pass. Catherine is nu in balbezit. Catherine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fossé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Touffait met de inworp. Soarès is nu in balbezit. Soarès geeft een lange en hoge pass. Duchesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Samson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neveu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Samson draait met de bal, schiet en ... Duchesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - AS Nancy-Lorraine 0:1

21e minuut.
Turpin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kress met een snelle inworp. Girod bereikt de bal nog maar net als eerste. Girod geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Girod verovert de bal door een tackle van achteren. Millet begaat een overtreding. Millet krijgt een gele kaart. Girod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Girod wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les beaufs en tongs - AS Nancy-Lorraine 1:1

33e minuut.
Pujol probeert de bal met de borst te controleren. Soarès verovert de bal door een tackle van achteren. Soarès passt de bal zonder na te denken. Neveu is nu in balbezit. Neveu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pascal passt de bal in één keer door. Fossé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martel. Martel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs en tongs 47%, AS Nancy-Lorraine 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les beaufs en tongs - AS Nancy-Lorraine 1:1

46e minuut.
Soarès rent richting de bal. Soarès passt de bal met de wreef. Maillot rent richting de bal. Samson rent richting de bal. Samson schiet op doel. De bal raakt de paal. Duchesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Soarès geeft een hoge lob. Besnier heeft problemen om de bal te vangen. Besnier passt de bal in één keer door. Neveu rent richting de bal. Neveu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Neveu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol rent richting de bal. Neveu onderschept slim de pass. Samson is nu in balbezit. Samson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - AS Nancy-Lorraine 1:2

81e minuut.
Fossé onderschept slim de pass. Fossé geeft de bal voor. Millet rent richting de bal. Girod rent richting de bal. Girod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs en tongs 50%, AS Nancy-Lorraine 50%.
Les beaufs en tongs - AS Nancy-Lorraine 1:2