Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: les moineaux Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2835
les moineaux Shwee-Peel United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Budzynski speelt de bal door. Bellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Basset bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone rent richting de bal. Bellone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Calvez passt de bal in één keer door. Cornet is nu in balbezit. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Laval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva onderschept slim de pass. Cornet speelt de bal door. Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tardy rent richting de bal. Tardy passt de bal in één keer door. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mairesse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cornet rent richting de bal. Legay is nu in balbezit. Kress speelt de bal door. Legay rent richting de bal. Legay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les moineaux 45%, Shwee-Peel United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les moineaux - Shwee-Peel United 0:0

48e minuut.
Cornet passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Basset tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basset krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Chauvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger speelt de bal door. Tardy heeft problemen om de bal te vangen. Cornet rent richting de bal. Cornet passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - Shwee-Peel United 0:1

50e minuut.
Calvez passt de bal zonder na te denken. Tardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay maakt een afschuwelijke overtreding. Legay krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Chauvet kopt de bal weg. Klungelig pakt Tardy de bal. Tardy speelt de bal door. Legay rent richting de bal. Legay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - Shwee-Peel United 0:2

53e minuut.
Basset probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Capelle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capelle krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Calvez onderschept slim de pass. Calvez speelt de bal door. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Basset rent richting de bal. Basset draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dussart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft een hoge lob. Cornet rent richting de bal. Cornet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet rent richting de bal. Legay is nu in balbezit. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - Shwee-Peel United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les moineaux 50%, Shwee-Peel United 50%.
les moineaux - Shwee-Peel United 0:3