Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les clowns en raquettes Plérin sur mer FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Leblond onderschept slim de pass. Leblond speelt de bal door. Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagès draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Touré kopt de bal weg. Daar is Charrier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Costa is nu in balbezit. Da Costa draait met de bal, schiet en ... Rio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoffmann neemt de hoekschop. Daar is Rémy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les clowns en raquettes - Plérin sur mer FC 1:0

16e minuut.
Boudin is nu in balbezit. Boudin probeert naar een medespeler te passen. Touré rent richting de bal. Da Costa rent richting de bal. Da Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les clowns en raquettes - Plérin sur mer FC 2:0

23e minuut.
Da Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Geoffroy rent richting de bal. Cochet onderschept slim de pass. Cochet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Charrier met een sublieme pass. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet speelt de bal door. De Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. De Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Geoffroy onderschept slim de pass. Benouna verovert de bal door een tackle van achteren. Benouna speelt de bal door. Da Costa is nu in balbezit. Da Costa schiet op doel. Mattler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les clowns en raquettes 37%, Plérin sur mer FC 63%.
Les clowns en raquettes - Plérin sur mer FC 2:0

89e minuut.
Klungelig pakt Pagès de bal. Pagès haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Gigot met een harde bal richting middenveld. De Oliveira kopt de bal weg. Gigot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les clowns en raquettes 51%, Plérin sur mer FC 49%.
Les clowns en raquettes - Plérin sur mer FC 2:0