Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les zèbres en pantoufles Les clowns en raquettes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Benouna probeert naar een medespeler te passen. Scotti is nu in balbezit. Met opzet legt Rémy zijn tegenspeler op de grond. Rémy krijgt een gele kaart. Scotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scotti kan niet meer verder spelen. Bruyère komt het veld opgelopen. Combin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Clair krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Boudin is nu in balbezit. Casoni verovert de bal door een tackle van achteren. Casoni speelt de bal door. Clair is nu in balbezit. Clair schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Da Costa is nu in balbezit. Da Costa haalt uit met een fantastische trap. Besnard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rémy is nu in balbezit. Rémy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nourry speelt de bal door. Casoni rent richting de bal. Clair rent richting de bal. Casoni is nu in balbezit. Casoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres en pantoufles - Les clowns en raquettes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres en pantoufles 47%, Les clowns en raquettes 53%.
Les zèbres en pantoufles - Les clowns en raquettes 1:0

49e minuut.
Bruyère probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Combin is nu in balbezit. Combin passt de bal met de wreef. Da Costa is nu in balbezit. Da Costa draait met de bal, schiet en ... Boucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gros rent richting de bal. Gros passt de bal in één keer door. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair verovert de bal door een tackle van achteren. Clair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gros rent richting de bal. Boudin met een sublieme pass. Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casoni is nu in balbezit. Casoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Combin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garrigues komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Boudin is nu in balbezit. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros passt de bal zonder na te denken. Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bruyère geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rémy met de inworp. Touré rent richting de bal. Touré draait met de bal, schiet en ... Boucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les zèbres en pantoufles - Les clowns en raquettes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres en pantoufles 50%, Les clowns en raquettes 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les zèbres en pantoufles - Les clowns en raquettes 1:1