Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:59
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: Isere FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2756
Isere FC Les bidochons amorphes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Crouzet is nu in balbezit. Crouzet met een sublieme pass. Daar is Auguste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marie rent richting de bal. Marie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Delcroix met een sublieme pass. Mauger rent richting de bal. Dard is nu in balbezit. Chardon onderschept slim de pass. Chardon schiet op doel. Gallice bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - Les bidochons amorphes 1:0

26e minuut.
Marie is nu in balbezit. Marie passt de bal in één keer door. Auguste bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguste haalt uit met een fantastische trap. Lecerf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Isere FC - Les bidochons amorphes 1:1

30e minuut.
Bouton rent richting de bal. Bouton geeft een hoge lob. Inworp. Mauger met de inworp. Crouzet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isere FC 64%, Les bidochons amorphes 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Isere FC - Les bidochons amorphes 1:1

47e minuut.
Chardon passt de bal met de wreef. Millot rent richting de bal. Millot geeft een lange en hoge pass. Camerini rent richting de bal. Camerini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jouve rent richting de bal. Camerini verovert de bal door een tackle van achteren. Camerini draait met de bal, schiet en ... Gallice probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Baumann rent richting de bal. Baumann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jouve de bal. Camerini is nu in balbezit. Camerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Isere FC - Les bidochons amorphes 2:1

78e minuut.
Crouzet is nu in balbezit. Marcel onderschept slim de pass. Marcel passt de bal met de wreef. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isere FC 46%, Les bidochons amorphes 54%.
Isere FC - Les bidochons amorphes 2:1