Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL OPERAFAN florentiaviola
OK 4312 Tactiek Attacco
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okagawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Starowicz met een snel genomen vrije trap. Okagawa springt en kopt de bal. Margaritis bokst de bal weg.

11e minuut.
Liszka probeert naar een medespeler te passen. Gülkemer rent richting de bal. Azambuja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azambuja krijgt een gele kaart. Gülkemer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kononowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Herout speelt de bal door. Daar is Starowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starowicz geeft een hoge lob. Moreira krijgt zijn hoofd ertegen. Margaritis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - florentiaviola 0:1

39e minuut.
Kononowicz is nu in balbezit. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja begaat een overtreding. Gülkemer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kononowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cuesta kopt de bal weg. Śniadecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kononowicz. Śniadecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Śniadecki kan niet meer verder spelen. Vassetta komt het veld opgelopen. Starowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moreira is nu in balbezit. Czarniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moreira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Moreira neemt zijn aanloop. Margaritis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - florentiaviola 0:2

45e minuut.
Jakirović is nu in balbezit. Akifzadə rent richting de bal. Starowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Starowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL OPERAFAN 64%, florentiaviola 36%.
REAL OPERAFAN - florentiaviola 0:2

60e minuut.
Starowicz geeft een lange en hoge pass. Murzacu verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira is nu in balbezit. Moreira haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łukomski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Spinelli komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Starowicz passt de bal met de wreef. Okagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okagawa passt de bal in één keer door. Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Akifzadə passt de bal zonder na te denken. Liszka met een sublieme pass. Łukomski rent richting de bal. Łukomski geeft een hoge lob. Iutiş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL OPERAFAN - florentiaviola 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL OPERAFAN 60%, florentiaviola 40%.
REAL OPERAFAN - florentiaviola 1:2