Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krucik Club TORINO1906
Big Bang 5-3-2 Tactiek tito 4312
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
41.1 gemiddelde waardering 44.4
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Labbate heeft problemen om de bal te vangen. Labbate geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức heeft problemen om de bal te vangen. Paravato onderschept slim de pass. Paravato haalt uit met een fantastische trap. Tofano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daar is Dugovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwietkiewicz rent richting de bal. Cappola verovert de bal door een tackle van achteren. Cappola draait met de bal, schiet en ... Tofano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rondine zal de hoekschop nemen. Labbate kopt de bal weg. Hồng Đức probeert de bal aan de voet te houden. Paravato is nu in balbezit. Paravato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - TORINO1906 0:1

19e minuut.
Chwietkiewicz onderschept slim de pass. Cappola onderschept slim de pass. Hồng Đức rent richting de bal. Cappola verovert de bal door een tackle van achteren. Cappola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zingarello met een snelle inworp. Rondine rent richting de bal. Rondine geeft een hoge lob. Hồng Đức heeft problemen om de bal te vangen. Tofano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hồng Đức is nu in balbezit. Dugovics verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szramka passt de bal zonder na te denken. Simione rent richting de bal. Simione geeft de bal voor. Mattiola is nu in balbezit. Mattiola schiet op doel. Chiniewicz bokst de bal weg.

42e minuut.
Simione geeft de bal voor. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ourdouillie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fulczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krucik Club 51%, TORINO1906 49%.
Krucik Club - TORINO1906 0:1

60e minuut.
Romei geeft een lange en hoge pass. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fulczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Mattiola neemt de penalty, wat een uithaal! Chiniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krucik Club - TORINO1906 1:1

66e minuut.
Dugovics geeft een hoge lob. Mattiola is nu in balbezit. Zingarello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zingarello krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Junaedi verovert de bal door een tackle van achteren. Zingarello rent richting de bal. Zingarello passt de bal zonder na te denken. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato schiet op doel. Tofano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Galikowski speelt de bal door. Rondine rent richting de bal. Rondine speelt de bal door. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krucik Club - TORINO1906 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krucik Club 52%, TORINO1906 48%.
Krucik Club - TORINO1906 1:2