Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leonardo c5 TORINO1906
peppono Tactiek tito 4312
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 46.8
solid Schieten excellent
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Simonini geeft een hoge lob. Paravato heeft problemen om de bal te vangen. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato verovert de bal door een tackle van achteren. Paravato haalt uit met een fantastische trap. Daher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Junaedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Junaedi speelt de bal door. Daar is Paravato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappola is nu in balbezit. Cappola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas passt de bal in één keer door. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu geeft een hoge lob. Bozděch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - TORINO1906 1:0

15e minuut.
Mario passt de bal zonder na te denken. Labbate rent richting de bal. Labbate geeft de bal voor. Daar is Paravato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paravato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leonardo c5 - TORINO1906 1:1

24e minuut.
Gellera geeft een hoge lob. Rondine is nu in balbezit. Rondine met een sublieme pass. Paravato is nu in balbezit. Paravato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - TORINO1906 1:2

27e minuut.
Brown speelt de bal door. Klungelig pakt Avogari de bal. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas onderschept slim de pass. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... Chiniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu geeft een hoge lob. Bozděch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Junaedi speelt de bal door. Niemczyk is nu in balbezit. Niemczyk passt de bal in één keer door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu geeft een hoge lob. Chiniewicz bokst de bal weg.

34e minuut.
MacPhadden probeert naar een medespeler te passen. Zingarello rent richting de bal. Bozděch begaat een overtreding. Bozděch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 50%, TORINO1906 50%.
Leonardo c5 - TORINO1906 1:2

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiniewicz trapt de bal weg. Vuna kopt de bal weg. Guga is nu in balbezit. Guga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
del Amo Cagigas passt de bal met de wreef. Pescariu rent richting de bal. Pescariu speelt de bal door. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brown onderschept slim de pass. Brown met een sublieme pass. Pescariu rent richting de bal. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pescariu passt de bal met de wreef. del Amo Cagigas rent richting de bal. Cintra maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cintra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cintra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. del Amo Cagigas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. del Amo Cagigas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
del Amo Cagigas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pescariu de bal. Pescariu passt de bal in één keer door. Bozděch rent richting de bal. Bozděch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Avogari verovert de bal door een tackle van achteren. Avogari geeft de bal voor. Niemczyk probeert naar een medespeler te passen. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Niemczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt del Amo Cagigas de bal. Avogari is nu in balbezit. del Amo Cagigas verovert de bal door een tackle van achteren. del Amo Cagigas schiet op doel. Chiniewicz bokst de bal weg. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Chiniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leonardo c5 - TORINO1906 2:2

88e minuut.
Pescariu geeft een lange en hoge pass. Daar is Avogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. De bal raakt de paal. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - TORINO1906 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 38%, TORINO1906 62%.
Leonardo c5 - TORINO1906 3:2