Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Castello F.C New Juve
5.3.2.catenaccio Tactiek boom
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 52.1
uitmuntend Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Ponamaryov met een snelle inworp. Skrucha is nu in balbezit. Skrucha passt de bal zonder na te denken. Bahia geeft een lange en hoge pass. Ossa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Årvik geeft de bal voor. Ossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baldessare kopt de bal weg. Daar is Padovano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padovano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ossa stond buitenspel. Årvik neemt vlug de vrije trap. Padovano kopt de bal weg. Daar is Baldessare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldessare draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 1:0

13e minuut.
Salernitano met een sublieme pass. Baldessare heeft problemen om de bal te vangen. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano haalt uit met een fantastische trap. Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Bongioanni de bal. Bongioanni met een sublieme pass. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 3:0

16e minuut.
Dembek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek geeft een lange en hoge pass. Gennari rent richting de bal. Gennari geeft een hoge lob. Baldessare is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Gennari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salernitano is nu in balbezit. Salernitano geeft een lange en hoge pass. Baldessare springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Baldessare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padovano is nu in balbezit. Hudiček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hudiček krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ettl trapt de bal weg. Żebryk kopt de bal weg. Daar is Bongioanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bongioanni geeft een lange en hoge pass. Ettl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dembek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szmateła de bal. Padovano rent richting de bal. Padovano schiet op doel. Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 4:0

29e minuut.
Skrucha passt de bal met de wreef. Ossa is nu in balbezit. Årvik begaat een overtreding. Årvik krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bongioanni probeert naar een medespeler te passen. Hudiček rent richting de bal. Padovano rent richting de bal. Padovano haalt uit met een fantastische trap. Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 5:0

35e minuut.
Dembek rent richting de bal. Klungelig pakt Ciurba de bal. Ciurba passt de bal zonder na te denken. Vopat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopat haalt uit met een fantastische trap. Lovino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Årvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Årvik geeft de bal voor. Ciurba kopt de bal weg. Vopat is nu in balbezit. Vopat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Salernitano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levidis speelt de bal door. Gennari probeert naar een medespeler te passen. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano passt de bal zonder na te denken. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 31%, F.C New Juve 69%.
SS Castello - F.C New Juve 6:0

47e minuut.
Hudiček rent richting de bal. Hudiček geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bongioanni met de inworp. Salernitano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Salernitano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salernitano passt de bal zonder na te denken. Bongioanni geeft de bal voor. Baldessare rent richting de bal. Baldessare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dembek geeft de bal voor. Harin bereikt de bal nog maar net als eerste. Harin geeft een lange en hoge pass. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa haalt uit met een fantastische trap. Lovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Gennari is nu in balbezit. Gennari geeft een hoge lob. Baldessare rent richting de bal. Baldessare schiet op doel. Ettl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 7:0

58e minuut.
Gennari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennari probeert naar een medespeler te passen. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare rent richting de bal. Baldessare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Salernitano de bal. Bahia begaat een overtreding. Salernitano raakt geblesseerd tijdens het duel. Salernitano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baldessare maakt een snoekduik en kopt de bal. Ettl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Vopat rent richting de bal. Bahia speelt de bal door. Ossa heeft problemen om de bal te vangen. Ossa schiet op doel. Lovino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 7:1

64e minuut.
Baldessare onderschept slim de pass. Bongioanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongioanni passt de bal met de wreef. Padovano is nu in balbezit. Padovano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Skrucha rent richting de bal. Bahia probeert naar een medespeler te passen. Vopat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 7:2

71e minuut.
Bongioanni met een sublieme pass. Gennari rent richting de bal. Gennari geeft een hoge lob. Baldessare rent richting de bal. Baldessare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hudiček is nu in balbezit. Baldessare onderschept slim de pass. Baldessare probeert naar een medespeler te passen. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 8:2

76e minuut.
Vopat passt de bal in één keer door. Bahia met een sublieme pass. Levidis speelt de bal door. Klungelig pakt Hudiček de bal. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 9:2

84e minuut.
Salernitano speelt de bal door. Bongioanni is nu in balbezit. Bongioanni passt de bal met de wreef. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gennari is nu in balbezit. Gennari geeft een lange en hoge pass. Baldessare rent richting de bal. Baldessare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - F.C New Juve 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 29%, F.C New Juve 71%.
SS Castello - F.C New Juve 10:2