Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: Cilentana Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12126
Cilentana Zemanlandia
433 Tactiek Bebbus_433
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


14e minuut.
Cederiks rent richting de bal. Cederiks passt de bal in één keer door. Pierino probeert naar een medespeler te passen. Restilla is nu in balbezit. Restilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sivilli geeft de bal voor. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla speelt de bal door. Bambini rent richting de bal. Bambini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Caffaro de bal. Sivilli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lama. Lama krijgt een gele kaart. Sivilli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cunegatti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Zemanlandia 0:1

29e minuut.
Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresci is nu in balbezit. Bresci passt de bal in één keer door. Restilla rent richting de bal. Restilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bresci geeft een lange en hoge pass. Bambini is nu in balbezit. Bambini haalt uit met een fantastische trap. Mariluan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Galeone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salomon komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Aspholm passt de bal in één keer door. James rent richting de bal. James passt de bal in één keer door. Daar is Zengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zengin schiet op doel. Butera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sivilli passt de bal met de wreef. Bresci geeft een hoge lob. Restilla kopt de bal weg. Terracini rent richting de bal. Terracini schiet op doel. Mariluan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Terracini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama is nu in balbezit. Terracini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Terracini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Terracini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Giannoni passt de bal in één keer door. Pierino speelt de bal door. Bambini speelt de bal door. Restilla is nu in balbezit. Restilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 72%, Zemanlandia 28%.
Cilentana - Zemanlandia 0:1

48e minuut.
Carciola probeert de bal met de borst te controleren. Restilla is nu in balbezit. Restilla passt de bal zonder na te denken. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bacchini geeft een hoge lob. Restilla is nu in balbezit. Cederiks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cederiks krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Bresci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresci met een sublieme pass. Bambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambini draait met de bal, schiet en ... Mariluan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lama probeert naar een medespeler te passen. Platero is nu in balbezit. Platero probeert naar een medespeler te passen. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Carciola is nu in balbezit. Bambini onderschept slim de pass. Bambini passt de bal met de wreef. Restilla rent richting de bal. Restilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Zemanlandia 0:2

73e minuut.
Pierino geeft een lange en hoge pass. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Salomon ... Strafschop! Restilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bambini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mariluan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Aspholm kopt de bal weg. Sivilli met een sublieme pass. Pierino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierino geeft een hoge lob. Restilla rent richting de bal. Paal! Restilla rent richting de bal. Restilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Zemanlandia 0:3

75e minuut.
Pierino verovert de bal door een tackle van achteren. Pierino probeert naar een medespeler te passen. Giannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. James onderschept slim de pass. James draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 63%, Zemanlandia 37%.
Cilentana - Zemanlandia 0:3