Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.03
  • Stadion: U fogg Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3066
U fogg Augusta
zeman Tactiek FinoAllaFineATT
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.2 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Miriuţă met een snelle inworp. Calvet is nu in balbezit. Quinteros begaat een overtreding. Quinteros krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Synowiec rent richting de bal. Synowiec met een sublieme pass. Pozo rent richting de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... Ferrovecchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommassini is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ionescu ... Strafschop! Ionescu krijgt een gele kaart. Tommassini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lăcustă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Augusta 0:1

23e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. Szeremet onderschept slim de pass. Buenaventura is nu in balbezit. Szeremet onderschept slim de pass. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Papanastasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Synowiec rent richting de bal. Synowiec passt de bal in één keer door. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Callejas speelt de bal door. Calvet controleert de bal met de borst. Calvet probeert naar een medespeler te passen. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg draait met de bal, schiet en ... Ferrovecchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U fogg 42%, Augusta 58%.
U fogg - Augusta 0:1

49e minuut.
Suchan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Synowiec de bal. Synowiec met een sublieme pass. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo schiet op doel. Ferrovecchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Papanastasiou is nu in balbezit. Papanastasiou speelt de bal door. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommassini verovert de bal door een tackle van achteren. Tommassini schiet op doel. Bireta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Papanastasiou geeft de bal voor. Pozo is nu in balbezit. Callejas begaat een overtreding. Callejas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Quinteros geeft een hoge lob. Tommassini kopt de bal weg. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U fogg - Augusta 0:2

69e minuut.
Callejas passt de bal zonder na te denken. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă rent richting de bal. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Papanastasiou rent richting de bal. Synowiec onderschept slim de pass. Synowiec probeert naar een medespeler te passen. Calvet is nu in balbezit. Calvet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szeremet stond buitenspel. Geri komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Callejas geeft de bal voor. Klungelig pakt Papanastasiou de bal. Papanastasiou probeert naar een medespeler te passen. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Artusi onderschept slim de pass. Artusi geeft een lange en hoge pass. Duim controleert de bal met de borst. Tommassini is nu in balbezit. Tommassini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U fogg 45%, Augusta 55%.
U fogg - Augusta 0:2