Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onda Verde U fogg
tre Tactiek zeman2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Riva kopt de bal weg. Kubsch rent richting de bal. Kubsch geeft een lange en hoge pass. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani haalt uit met een fantastische trap. Bireta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verheul is nu in balbezit. Verheul geeft een lange en hoge pass. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Raith werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Synowiec is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - U fogg 0:1

12e minuut.
Colasanto geeft een hoge lob. Ionescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Peccenati de bal. Calvet onderschept slim de pass. Calvet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Lubrani heeft problemen om de bal te vangen. Lubrani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kubsch speelt de bal door. Archi rent richting de bal. Archi probeert naar een medespeler te passen. Cioffi is nu in balbezit. Cioffi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Miriuţă passt de bal in één keer door. Synowiec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubsch. Kubsch krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kubsch geeft een hoge lob. Cioffi kopt de bal weg. Lubrani is nu in balbezit. Daar is Lubrani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubrani draait met de bal, schiet en ... Bireta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cioffi kopt de bal weg. Lubrani rent richting de bal. Lubrani passt de bal met de wreef. Archi is nu in balbezit. Archi schiet op doel. Bireta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Calvet verovert de bal door een tackle van achteren. Calvet geeft een lange en hoge pass. Daar is Synowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Synowiec schiet op doel. Raith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - U fogg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onda Verde 54%, U fogg 46%.
Onda Verde - U fogg 0:2

49e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Ingrami onderschept slim de pass. Ingrami speelt de bal door. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani schiet op doel. Bireta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duim rent richting de bal. Archi onderschept slim de pass. Archi schiet op doel. Bireta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - U fogg 1:2

58e minuut.
Karabeg controleert de bal met de borst. Riva onderschept slim de pass. Riva geeft de bal voor. Lubrani is nu in balbezit. Lubrani draait met de bal, schiet en ... Bireta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Doeltrap. Olivia komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingrami geeft een lange en hoge pass. Lubrani rent richting de bal. Lubrani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lubrani is nu in balbezit. Lubrani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Archi heeft problemen om de bal te vangen. Archi passt de bal in één keer door. Duim rent richting de bal. Cioffi verovert de bal door een tackle van achteren. Cioffi schiet op doel. Bireta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kubsch passt de bal in één keer door. Riva met een sublieme pass. Olivia rent richting de bal. Lubrani onderschept slim de pass. Lubrani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onda Verde - U fogg 2:2

68e minuut.
Cioffi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sanzo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Riva onderschept slim de pass. Riva geeft een lange en hoge pass. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo onderschept slim de pass. Sanzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - U fogg 3:2

78e minuut.
Chojniak passt de bal met de wreef. Mansueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Synowiec begaat een overtreding. Synowiec krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Peccenati geeft een hoge lob. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani onderschept slim de pass. Lubrani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onda Verde - U fogg 4:2

81e minuut.
Francomano Calamassi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onda Verde 42%, U fogg 58%.
Onda Verde - U fogg 4:2