Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club Augusta
Borgo3largalto Tactiek FinoAllaFineATT
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
33.9 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Beasley kopt de bal weg. Melaer heeft problemen om de bal te vangen. Melaer geeft de bal voor. Szeremet rent richting de bal. Szeremet heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alesci passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Battiati stond buitenspel. Cilea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Makelele rent richting de bal. Makelele schiet op doel. Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Alesci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:1

10e minuut.
Makelele kopt de bal weg. Daar is Quassolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arena bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele verovert de bal door een tackle van achteren. Makelele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:2

10e minuut.
Krüger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naliato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alesci is nu in balbezit. Makelele onderschept slim de pass. Makelele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:3

11e minuut.
Krüger met een sublieme pass. Machelli heeft problemen om de bal te vangen. Szeremet onderschept slim de pass. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szeremet rent richting de bal. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:4

13e minuut.
Machelli probeert naar een medespeler te passen. Makelele is nu in balbezit. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Krüger is nu in balbezit. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley passt de bal met de wreef. Krüger is nu in balbezit. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Ferrovecchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Szeremet is nu in balbezit. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Szeremet rent richting de bal. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Machelli rent richting de bal. Krounaitis rent richting de bal. Krounaitis geeft een hoge lob. Makelele is nu in balbezit. Makelele schiet op doel. Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makelele rent richting de bal. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:5

27e minuut.
Krüger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machelli de bal. Makelele onderschept slim de pass. Makelele schiet op doel. Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Preta onderschept slim de pass. Quinteros geeft een hoge lob. Makelele rent richting de bal. Makelele schiet op doel. Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:6

32e minuut.
Preta is nu in balbezit. Preta speelt de bal door. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele draait met de bal, schiet en ... Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:7

35e minuut.
Preta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szeremet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:8

37e minuut.
Melaer met een sublieme pass. Daar is Makelele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă met een sublieme pass. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Dovizioso bokst de bal weg. Szeremet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Makelele onderschept slim de pass. Makelele geeft de bal voor. Szeremet rent richting de bal. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 62%, Augusta 38%.
Borgorosso Football Club - Augusta 0:9

48e minuut.
Makelele kan de bal niet met de borst controleren. Alesci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Makelele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makelele neemt de penalty, wat een uithaal! Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:10

50e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros geeft een hoge lob. Makelele rent richting de bal. Daar is Makelele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makelele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Quinteros de bal. Quinteros met een sublieme pass. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lăcustă speelt de bal door. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:11

56e minuut.
Arena rent richting de bal. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele passt de bal zonder na te denken. Szeremet rent richting de bal. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szeremet rent richting de bal. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:12

60e minuut.
Lăcustă geeft een hoge lob. Makelele is nu in balbezit. Arena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arena krijgt een gele kaart. Makelele raakt geblesseerd tijdens het duel. Lăcustă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Machelli rent richting de bal. Machelli passt de bal zonder na te denken. Chałupnik rent richting de bal. Chałupnik geeft een hoge lob. Makelele krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:13

80e minuut.
Chałupnik speelt de bal door. Daar is Lăcustă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă speelt de bal door. Szeremet rent richting de bal. Szeremet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:14

82e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă speelt de bal door. Szeremet rent richting de bal. Szeremet draait met de bal, schiet en ... Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Augusta 0:15

85e minuut.
Krounaitis kopt de bal weg. Oballa probeert naar een medespeler te passen. Zaimis is nu in balbezit. Krüger onderschept slim de pass. Krüger schiet op doel. Ferrovecchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Melaer passt de bal in één keer door. Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałupnik met een sublieme pass. Makelele bereikt de bal nog maar net als eerste. Makelele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 68%, Augusta 32%.
Borgorosso Football Club - Augusta 0:15