Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BellaMbriama F.C. PADULA
433 variante Tactiek 532-off
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
56.2 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Koltsis geeft een lange en hoge pass. Corscadden speelt de bal door. Daar is Ehrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baro is nu in balbezit. Baro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - F.C. PADULA 0:1

16e minuut.
Bettiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulivieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ulivieri met een sublieme pass. Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap. Vázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Damari geeft een hoge lob. Baro kopt de bal weg. Corscadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Corscadden draait met de bal, schiet en ... Pikács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - F.C. PADULA 0:2

35e minuut.
Weilbächer passt de bal in één keer door. Corscadden probeert naar een medespeler te passen. Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsis geeft een lange en hoge pass. Baro maakt een snoekduik en kopt de bal. Pikács bokst de bal weg.

42e minuut.
Kiziałek kopt de bal weg. Próchniak is nu in balbezit. Damari begaat een overtreding. Damari krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Weilbächer speelt de bal door. Belluzzo is nu in balbezit. Met opzet legt Koltsis zijn tegenspeler op de grond. Koltsis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 57%, F.C. PADULA 43%.
BellaMbriama - F.C. PADULA 0:2

52e minuut.
Ulivieri rent richting de bal. Ulivieri passt de bal zonder na te denken. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - F.C. PADULA 1:2

61e minuut.
Klungelig pakt Ulivieri de bal. Vulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bettiga krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulivieri rent richting de bal. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Firmino heeft problemen om de bal te vangen. Firmino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Ulivieri rent richting de bal. Ulivieri passt de bal met de wreef. Belluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Corscadden passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koukounaris de bal. Corscadden rent richting de bal. Koukounaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukounaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BellaMbriama - F.C. PADULA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BellaMbriama 50%, F.C. PADULA 50%.
BellaMbriama - F.C. PADULA 1:3