Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: foffo Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5855
foffo le tigri di monpracen
doc Tactiek max2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres begaat een overtreding. Riverón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lūsis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riverón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Courtin met een sublieme pass. Garcés rent richting de bal. Garcés met een sublieme pass. Porcu is nu in balbezit. Porcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Alí geeft een lange en hoge pass. Porcu met een sublieme pass. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés haalt uit met een fantastische trap. Szmek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - le tigri di monpracen 0:1

36e minuut.
Hajrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu haalt uit met een fantastische trap. Szmek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - le tigri di monpracen 0:2

40e minuut.
Purwadi is nu in balbezit. Porcu verovert de bal door een tackle van achteren. Porcu passt de bal in één keer door. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel. Szmek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hajrović rent richting de bal. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu verovert de bal door een tackle van achteren. Porcu draait met de bal, schiet en ... Szmek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Purwadi met een sublieme pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden passt de bal met de wreef. Riverón rent richting de bal. Riverón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 57%, le tigri di monpracen 43%.
foffo - le tigri di monpracen 0:2

46e minuut.
Cisneros komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - le tigri di monpracen 0:3

50e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin probeert naar een medespeler te passen. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kenny geeft een lange en hoge pass. Omelete kan de bal niet met de borst controleren. Riverón met een sublieme pass. Grespan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grespan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Courtin is nu in balbezit. Courtin passt de bal met de wreef. Garcés is nu in balbezit. Garcés draait met de bal, schiet en ... Szmek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - le tigri di monpracen 0:4

61e minuut.
Zeppo probeert naar een medespeler te passen. Courtin rent richting de bal. Courtin speelt de bal door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés haalt uit met een fantastische trap. Szmek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - le tigri di monpracen 0:5

66e minuut.
Grespan kopt de bal weg. Riverón is nu in balbezit. Lūsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lūsis schiet op doel. van Emmerik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Leonello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karbowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Aleksić rent richting de bal. Aleksić passt de bal met de wreef. Riverón rent richting de bal. Riverón schiet op doel. van Emmerik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - le tigri di monpracen 1:5

78e minuut.
Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Piconeri is nu in balbezit. Grespan verovert de bal door een tackle van achteren. Grespan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
foffo - le tigri di monpracen 2:5

82e minuut.
Sagres is nu in balbezit. Lūsis onderschept slim de pass. Lūsis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grespan de bal. Grespan draait met de bal, schiet en ... van Emmerik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Courtin probeert naar een medespeler te passen. Cisneros rent richting de bal. Cisneros passt de bal zonder na te denken. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Piconeri rent richting de bal. Piconeri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karbowski met een snelle inworp. Lūsis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: foffo 49%, le tigri di monpracen 51%.
foffo - le tigri di monpracen 2:5