Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sbandati Pedavena Calcio
Ciure1 Tactiek 442MOD
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Rogozneanu geeft de bal voor. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mączewski zijn tegenspeler op de grond. Moysidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. madmon wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Torresan begaat een overtreding. Lau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oprescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şahin rent richting de bal. Şahin schiet op doel. Fahrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
madmon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rogozneanu de bal. Rogozneanu geeft een hoge lob. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali draait met de bal, schiet en ... Dănceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sbandati 45%, Pedavena Calcio 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Sbandati - Pedavena Calcio 0:0

59e minuut.
Mączewski passt de bal in één keer door. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gregoracci zijn tegenspeler op de grond. Gregoracci krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ledoux is nu in balbezit. Ledoux geeft een lange en hoge pass. Moysidis kopt de bal weg. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sidders geeft een lange en hoge pass. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Torresan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Torresan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Gynning kopt de bal weg. Martin probeert naar een medespeler te passen. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau haalt uit met een fantastische trap. Fahrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sbandati - Pedavena Calcio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sbandati 49%, Pedavena Calcio 51%.
Real Sbandati - Pedavena Calcio 0:1