Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
le tigri di monpracen Pedavena Calcio
max2 Tactiek 442MOD
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Martin rent richting de bal. Martin speelt de bal door. Mączewski met een sublieme pass. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mączewski kopt de bal weg. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz begaat een overtreding. Lesz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kolano rent richting de bal. Kolano geeft een lange en hoge pass. Voichin kopt de bal weg. Şahin is nu in balbezit. Şahin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Patriak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oprescu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Patriak rent richting de bal. Bortoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bortoń geeft de bal voor. Garcés rent richting de bal. Garcés haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu bokst de bal weg.

33e minuut.
Courtin rent richting de bal. Inworp. Courtin met een snelle inworp. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Piconeri geeft een hoge lob. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros begaat een overtreding. Cisneros krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Martin is nu in balbezit. Martin passt de bal met de wreef. Bortoń rent richting de bal. Şahin verovert de bal door een tackle van achteren. Şahin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le tigri di monpracen 54%, Pedavena Calcio 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
le tigri di monpracen - Pedavena Calcio 0:0

52e minuut.
Király geeft een lange en hoge pass. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piconeri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şahin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Martin neemt zijn aanloop. Veiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
le tigri di monpracen - Pedavena Calcio 0:1

57e minuut.
Lesz is nu in balbezit. Lesz passt de bal in één keer door. Courtin probeert naar een medespeler te passen. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Garcés passt de bal in één keer door. Courtin is nu in balbezit. Courtin passt de bal met de wreef. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mączewski is nu in balbezit. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros speelt de bal door. Garcés rent richting de bal. Garcés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garcés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeppo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zeppo passt de bal in één keer door. Daar is Zygmunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmunt passt de bal zonder na te denken. Garcés is nu in balbezit. Garcés draait met de bal, schiet en ... Dănceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le tigri di monpracen 38%, Pedavena Calcio 62%.
le tigri di monpracen - Pedavena Calcio 0:1