Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie D.05
  • Stadion: GGAllin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19386
GGAllin Pedavena Calcio
cannone 3 att Tactiek 442MOD
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 62.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mączewski passt de bal zonder na te denken. Martin is nu in balbezit. Martin passt de bal in één keer door. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gynning kopt de bal weg. Klungelig pakt Giacomelli de bal. Molteberg begaat een overtreding. Giacomelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Giacomelli kan niet meer verder spelen. López Muñiz komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Mączewski is nu in balbezit. Mączewski geeft een lange en hoge pass. Millet is nu in balbezit. Millet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Pedavena Calcio 0:1

10e minuut.
Patterson onderschept slim de pass. Patterson geeft de bal voor. Munerati kopt de bal weg. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gynning geeft een hoge lob. Şahin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wagner neemt vlug de vrije trap. Di Sabato is nu in balbezit. Di Sabato schiet op doel. Dănceanu bokst de bal weg.

23e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg onderschept slim de pass. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Slak geeft een lange en hoge pass. Di Sabato rent richting de bal. Munerati rent richting de bal. Munerati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GGAllin - Pedavena Calcio 1:1

38e minuut.
Patterson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laihinen de bal. Gynning schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laihinen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Di Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Sabato geeft een lange en hoge pass. Munerati springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 57%, Pedavena Calcio 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GGAllin - Pedavena Calcio 1:1

48e minuut.
López Muñiz heeft problemen om de bal te vangen. Patterson is nu in balbezit. López Muñiz begaat een overtreding. López Muñiz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gynning. Gynning krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Strömgren passt de bal zonder na te denken. Patterson speelt de bal door. Munerati is nu in balbezit. Munerati schiet op doel. Na een snelle pass probeert Király de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gynning geeft een hoge lob. Strömgren kopt de bal weg. Munerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laihinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
López Muñiz is nu in balbezit. López Muñiz passt de bal in één keer door. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin draait met de bal, schiet en ... Machura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Pedavena Calcio 1:2

89e minuut.
Mączewski passt de bal in één keer door. Millet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slak. Millet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Millet kan niet meer verder spelen. Lau komt het veld opgelopen.

90e minuut.
López Muñiz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Slak is nu in balbezit. Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Lau haalt uit met een fantastische trap. Machura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGAllin - Pedavena Calcio 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGAllin 48%, Pedavena Calcio 52%.
GGAllin - Pedavena Calcio 1:3