Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinomo La Spezia Barcollo Ma Non Mollo
Standard Tactiek Cesare Prandelli
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 54.5
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Correale met een sublieme pass. Fiorinelli rent richting de bal. Fiorinelli passt de bal met de wreef. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bordello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikas is nu in balbezit. Dikas geeft de bal voor. Bakker rent richting de bal. Bakker schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Michniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michniak speelt de bal door. Majkowski met een sublieme pass. Üppis rent richting de bal. Üppis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Dikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majkowski is nu in balbezit. Majkowski geeft de bal voor. Bakker maakt een snoekduik en kopt de bal. Koopman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Barcollo Ma Non Mollo 1:0

38e minuut.
Bakker kopt de bal weg. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Miklos rent richting de bal. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Drwal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 49%, Barcollo Ma Non Mollo 51%.
Dinomo La Spezia - Barcollo Ma Non Mollo 1:0

51e minuut.
Tuesso heeft problemen om de bal te vangen. Petronio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuesso. Tuesso krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tuesso verovert de bal door een tackle van achteren. Tuesso geeft een lange en hoge pass. Üppis is nu in balbezit. Üppis schiet op doel. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fierer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierer geeft een hoge lob. Romaszkiewicz geeft de bal voor. Üppis heeft problemen om de bal te vangen. Üppis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bakker is nu in balbezit. Pojani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majkowski met een snel genomen vrije trap. Bakker is nu in balbezit. Bakker schiet op doel. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Barcollo Ma Non Mollo 2:0

66e minuut.
Michniak is nu in balbezit. Michniak geeft een hoge lob. Üppis rent richting de bal. Üppis schiet op doel. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinomo La Spezia - Barcollo Ma Non Mollo 3:0

74e minuut.
Baldaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldaque probeert naar een medespeler te passen. Michniak is nu in balbezit. Michniak passt de bal zonder na te denken. Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakker rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Michniak zal de hoekschop nemen. Bakker krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bakker krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinomo La Spezia 45%, Barcollo Ma Non Mollo 55%.
Dinomo La Spezia - Barcollo Ma Non Mollo 3:0