Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Incool8
Cesare Prandelli Tactiek ihihi
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 34
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Deaconescu met de inworp. Miklos is nu in balbezit. Di Tosto rent richting de bal. Miklos onderschept slim de pass. Miklos draait met de bal, schiet en ... Štulina bokst de bal weg.

3e minuut.
Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Di Tosto is nu in balbezit. Miklos onderschept slim de pass. Miklos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 1:0

8e minuut.
Pilszak speelt de bal door. Klungelig pakt Prodanović de bal. Prodanović geeft de bal voor. Petronio is nu in balbezit. Petronio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pilszak rent richting de bal. Pilszak geeft een lange en hoge pass. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu schiet op doel. Štulina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 2:0

18e minuut.
Lénárd heeft problemen om de bal te vangen. Lénárd geeft een lange en hoge pass. Brouard bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Štulina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 3:0

20e minuut.
Hanefi passt de bal in één keer door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronio rent richting de bal. Petronio haalt uit met een fantastische trap. Štulina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 4:0

24e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Pojani is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deaconescu neemt de hoekschop. Miklos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mocó heeft problemen om de bal te vangen. Mocó geeft de bal voor. Petronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronio schiet op doel. Štulina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pojani met een sublieme pass. Daar is Prodanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cung rent richting de bal. Cung draait met de bal, schiet en ... Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Pilszak geeft een lange en hoge pass. Miklos kan de bal niet met de borst controleren. Petronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronio draait met de bal, schiet en ... Štulina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 5:0

37e minuut.
Hanefi passt de bal met de wreef. Daar is Brouard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos rent richting de bal. Miklos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 6:0

39e minuut.
Pojani onderschept slim de pass. Pojani geeft een lange en hoge pass. Petronio rent richting de bal. Petronio schiet op doel. Štulina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pilszak speelt de bal door. Pojani rent richting de bal. Pojani passt de bal met de wreef. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 41%, Incool8 59%.
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 6:0

50e minuut.
Brouard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojani speelt de bal door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Miklos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Štulina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 7:0

53e minuut.
Gabriel geeft de bal voor. Petronio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabriel. Petronio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fiorinelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Prodanović geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Miklos. Goede buitenspelval van de verdediging. Di Tosto neemt vlug de vrije trap. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Di Tosto de bal. Pilszak verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. Štulina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 8:0

64e minuut.
Lénárd geeft een lange en hoge pass. Petronio kopt de bal weg. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 9:0

78e minuut.
Fiorinelli passt de bal zonder na te denken. Petronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronio heeft problemen om de bal te vangen. Petronio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 10:0

82e minuut.
Prodanović geeft de bal voor. Miklos rent richting de bal. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Štulina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

90e minuut.
Petronio rent richting de bal. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel met een sublieme pass. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. Štulina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 36%, Incool8 64%.
Barcollo Ma Non Mollo - Incool8 10:0