Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: BALLA COI LUPI
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26050
BALLA COI LUPI Vieni avanti Molinaro
1@ Tactiek 3-5-2 new 2
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten solid
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Şerb is nu in balbezit. Vatisell onderschept slim de pass. Stufosu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stufosu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Demli met een sublieme pass. Vatisell is nu in balbezit. Vatisell probeert naar een medespeler te passen. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz draait met de bal, schiet en ... Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Calafate passt de bal in één keer door. Durmuş rent richting de bal. Şerb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şerb krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Rivellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru begaat een overtreding. Lindberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuchs wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stergiou passt de bal in één keer door. Rivellino is nu in balbezit. Stergiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiou schiet op doel. Apostolov probeert de bal aan de voet te houden. Kwidziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Drappo is nu in balbezit. Drappo geeft de bal voor. Škabraha is nu in balbezit. Kocisz rent richting de bal. Kocisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzienis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 43%, Vieni avanti Molinaro 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BALLA COI LUPI - Vieni avanti Molinaro 0:0

50e minuut.
Vatisell rent richting de bal. Durmuş rent richting de bal. Durmuş geeft een hoge lob. Kocisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vieni avanti Molinaro 1:0

51e minuut.
Rebane komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Durmuş is nu in balbezit. Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dzienis ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dzienis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vatisell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocisz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Vieni avanti Molinaro 2:0

73e minuut.
Rebane heeft problemen om de bal te vangen. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Demli passt de bal zonder na te denken. Kocisz rent richting de bal. Kocisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 43%, Vieni avanti Molinaro 57%.
BALLA COI LUPI - Vieni avanti Molinaro 2:0