Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: BALLA COI LUPI
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15518
BALLA COI LUPI Dybala
1@ Tactiek 442
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 28.3
formidable Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen good


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Demli de bal onder controle te krijgen. Demli passt de bal zonder na te denken. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Apostolov geeft de bal voor. Vatisell heeft problemen om de bal te vangen. Vatisell speelt de bal door. Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Procaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ustillani kopt de bal weg. Rita is nu in balbezit. Demli maakt een afschuwelijke overtreding. Demli krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı speelt de bal door. Vatisell is nu in balbezit. Vatisell haalt uit met een fantastische trap. Procaccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 1:0

12e minuut.
Daar is Tuus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Yozgatlı passt de bal zonder na te denken. Drappo is nu in balbezit. Drappo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yozgatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı geeft de bal voor. Daar is Soro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Procaccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Daar is Lattina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drappo rent richting de bal. Drappo geeft een hoge lob. Vatisell rent richting de bal. Vatisell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 2:0

22e minuut.
Šejka met een sublieme pass. Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... Procaccio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Demli passt de bal in één keer door. Daar is Vatisell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Procaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 3:0

24e minuut.
Calafate speelt de bal door. Klungelig pakt Yozgatlı de bal. Yozgatlı passt de bal met de wreef. Vatisell rent richting de bal. Vatisell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 4:0

31e minuut.
Yozgatlı is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Colmenares ... Strafschop! Yozgatlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Vatisell zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Procaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 5:0

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Procaccio niet meer kan verder spelen.

36e minuut.
Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluzmanas onderschept slim de pass. Bluzmanas speelt de bal door. Drappo is nu in balbezit. Drappo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli onderschept slim de pass. Demli met een sublieme pass. Vatisell rent richting de bal. Vatisell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 6:0

38e minuut.
Vatisell passt de bal met de wreef. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov passt de bal zonder na te denken. Drappo rent richting de bal. Drappo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ustillani speelt de bal door. Klungelig pakt Šejka de bal. Šejka met een sublieme pass. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 7:0

43e minuut.
Drappo geeft een hoge lob. Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatisell speelt de bal door. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 8:0

45e minuut.
Drappo passt de bal met de wreef. Doru geeft de bal voor. Zaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo onderschept slim de pass. Drappo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 18%, Dybala 82%.
BALLA COI LUPI - Dybala 8:0

47e minuut.
Colmenares passt de bal zonder na te denken. Apostolov is nu in balbezit. Apostolov geeft een lange en hoge pass. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Soro geeft de bal voor. Inworp. Šejka met de inworp. bin Meri is nu in balbezit. bin Meri draait met de bal, schiet en ... Paal! Soro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 9:0

58e minuut.
bin Meri is nu in balbezit. bin Meri passt de bal met de wreef. Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Drappo onderschept slim de pass. Drappo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 10:0

60e minuut.
bin Meri probeert naar een medespeler te passen. Drappo is nu in balbezit. Drappo geeft een hoge lob. Vatisell rent richting de bal. Vatisell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 11:0

63e minuut.
Inworp. Demli met de inworp. bin Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Meri speelt de bal door. Drappo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Soro trapt de bal weg. Yozgatlı controleert de bal met de borst. Colmenares met een sublieme pass. Yozgatlı is nu in balbezit. Yozgatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 12:0

68e minuut.
Demli passt de bal in één keer door. Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatisell passt de bal zonder na te denken. Šejka rent richting de bal. Šejka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Calafate passt de bal zonder na te denken. Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatisell met een sublieme pass. Drappo heeft problemen om de bal te vangen. Drappo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 13:0

72e minuut.
Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı rent richting de bal. Zaramella bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı onderschept slim de pass. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli is nu in balbezit. Demli passt de bal zonder na te denken. Daar is Vatisell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatisell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALLA COI LUPI - Dybala 14:0

82e minuut.
Ustillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluzmanas verovert de bal door een tackle van achteren. Bluzmanas geeft een lange en hoge pass. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Soro onderschept slim de pass. Soro geeft de bal voor. Daar is Ustillani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatisell is nu in balbezit. Vatisell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Soro trapt de bal weg van het doel. Yozgatlı kopt de bal weg. Vatisell is nu in balbezit. Vatisell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALLA COI LUPI 24%, Dybala 76%.
BALLA COI LUPI - Dybala 14:0